Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Stora mötesdagen

Stora mötesdagen

Stressigt schema idag. Jag ska flÀnga runt pÄ diverse möten och Àven hinna köpa en bröllopspresent eftersom vi ska pÄ bröllop i Sandviken pÄ lördag.

Vanligtvis ser jag till att vara pÄ kontoret ungefÀr runt 10, men idag Àr det möte redan 9:15 pÄ Balubas kontor pÄ S:t Eriksgatan. Jag möter upp Karin dÀr, hon har redan hunnit vara i morgonsoffan pÄ TV4 för att prata om digitalkameror. Lilla Gumman - eller rÀttare sagt Karin - Àr teknikexpert Ät TV4 nÀmligen. Var tredje vecka kan du se henne prata teknik i rutan.

Vi trÀffar Peter och Lars och diskuterar ett Lilla Gumman-projekt. Det Àr spÀnnande, och förstÄs lite hemligt Àn sÄ lÀnge. Som alla sÄdana hÀr projekt.

Vi verkar rÀtt nöjda med mötet allihopa
Vi verkar rÀtt nöjda med mötet allihopa

Mötet gick bra, men tog lite lĂ€ngre tid Ă€n förvĂ€ntat. Nu blir det stressigt. Jag skall nĂ€mligen bort till Radiohuset och spela in tvĂ„ program och behöver göra lite research innan dess. Och sĂ„ skulle jag behöva dammsuga ocksĂ„. Det kommer ett team frĂ„n Första Kapitlet hem till oss ikvĂ€ll. Min pojkvĂ€n som Ă€r författare, ska nĂ€mligen lĂ€sa in första kapitlet av sin roman “Dannyboy & kĂ€rleken” och ska anvĂ€nda vĂ„r maffiga bokhylla som fondvĂ€gg för filmen.

Även Heidenstam fĂ€rgsorterade sin hylla.
Även Heidenstam fĂ€rgsorterade sin hylla.

Researchar och skriver ner fyra anteckningssidor med stödord till mitt radioprat, det fÄr rÀcka. Sedan blir det lite freeride. Det brukar ordna sig. Resultatet kommer pÄ fredag!

Sedan trasslar det till sig. FÄr försenad ta taxi till nÀsta möte, med Amelias webbredaktion. Vi diskuterar samarbeten. Numera har Lilla Gumman en spalt i varje nummer av papperstidningen Amelia, men hur ska vÄr roll pÄ webben kunna se ut? Roligt möte. Men jag Àr hungrig och magen kurrar riktigt högt under hela mötet. Bonniers Àr spritt pÄ mÄnga platser över stan, nu har vi möte alldeles nÀra mitt hem. Köper med mig en carbonara frÄn DÀrmed Pasta pÄ Döbelnsgatan och snabbslukar den sittandes vid köksbordet. Har fortfarande inte hunnit dammsuga.

RÄkar ut för logistikproblem och kvarglömda prylar pÄ radion. Suck. Det kör ihop sig. Minidatorn fÄr Äterbördas pÄ fredag eller mÄndag istÀllet. Hittar fiffig lösning pÄ bröllopspresenten sÄ att det blir ett stressmoment mindre. Nu Àr det bara ett möte kvar idag, och det Àr kombinerat jobb/nöje eftersom jag ska trÀffa Rebecca pÄ Domingo PR.

Jag arbetar ibland ihop med andra byrÄer lite beroende pÄ. Som egenföretagare kan man inte erbjuda riktigt samma möjligheter vad gÀller backoffice, designers, programmerare och annat, som de större byrÄerna kan. Jag har ett nÀtverk av frilansare och byrÄer att tillgÄ, men det kan lika gÀrna betyda att det Àr de som nyttjar mig som backup. Nu har jag jobbat med Domingo PR i ett projekt och jag hoppas pÄ fler! Det Àr roliga och bra projekt och en vÀldigt proffsig byrÄ. De jobbar med sociala medier pÄ ett sÀtt som Àr helt unikt idag, pÄ ett sÀtt som jag verkligen kan stÄ för.  Och de fÄr resultat. I massor, mycket kompetenta.

Dessutom Àr jag och Rebecca goda vÀnner privat, sÄ det Àr kul att jobba tillsammans med henne.

Efter att vi snackat jobb beger vi oss till invigningen av Clarion Signs SpaBar. Champagne! Roligt. I vimlet stöer vi pÄ Josefine och en f. d arbetskamrat till henne frÄn Atlantic Film.

Alla gillar champagne!

Alla gillar champagne!

Sedan Äker vi vidare till en releasefest för Novell - jag trÀffar Nicklas Alicki som jag har haft kontakt med i producentsammanhang för P3 PopulÀr och för KvÀllspasset. han har ocksÄ skrivit i tidningen Novell, det visar sig vara ett av mina favvorepos i förra numret, nÀmligen det om Ebbot i SOOL. Roligt att ses! Jag Àr förtjust i radio och allra helst i att göra radio för SR. Har gjort bÄde kommersiell radio och via SR och tycker att SR Àr bÄde proffsiga och dessutom vÀldigt roliga.

BestÀmmer mig för att loggenbloggens lÀsare nog borde stanna hÀr och inte följa mig vidare i kvÀllen. NÄgra glas rosé har det trots allt blivit.

Leave a Reply