Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Stora administrationsdagen

Stora administrationsdagen

Jag försöker hÄlla en dag i veckan helt fri frÄn möten för att hinna med administrativt arbete och förstÄs, jobba med allt det dÀr som bestÀms pÄ mötena. Allra helst har jag administrationsdagar pÄ fredagar, men denna fredag kommer jag istÀllet att arbeta frÄn Sandviken, varför jag fÄr hitta en annan dag. Det blir tisdag.

Öppnar post - det har kommit en rolig inbjudan till bokhororna. Snittar och champagne hemma hos Jan Guillou och Ann-Marie Skarp. Ska inte göra om misstaget att visa inbjudan i bloggen, som ResumĂ©reporten Claes de Faire gjorde med sin för lite drygt ett Ă„r sedan. Det Ă€r tredje Ă„ret i rad som vi gĂ„r pĂ„ den hĂ€r festen, som Ă€r otroligt trevligt anordnad. Dessutom gillar jag att kika i kĂ€nda folks bokhyllor…

Det kommer ocksÄ smÄ miniböcker frÄn Eolit. Söta! De ska rymmas i en handflata.

Miniböcker som ser större ut pÄ bild Àn vad de Àr IRL.

Miniböcker som ser större ut pÄ bild Àn vad de Àr IRL.

IgÄr hann jag inte gÄ mina vanliga bloggrundor, sÄ jag Àgnar en timme Ät kaffe och internet. Att jobba med kommunikation pÄ internet och om, med och mot bloggar krÀver att man Àr hyfsat uppdaterad sjÀlv. Det handlar om att leva som man lÀr. NÀr jag var anstÀlld PR-konsult kÀnde jag ofta stress över just den hÀr biten, att chefer sÀllan förstod vikten av att finnas pÄ nÀtet och dessutom hÄlla sig uppdaterad. Det skulle skötas pÄ fritiden, för det var minsann inte att jobba. Nu har jag insett att all tid jag lagt ner pÄ att vara ute pÄ nÀtet har betalat sig bra, och ser till att det finns tid över att hÀnga pÄ internet.

Sedan tar jag itu med fakturering - bÄde för mitt egna företag och för bokhoras rÀkning. Jag höll ett föredrag pÄ Författarförbundet i söndags och det skall faktureras nu bland annat.

Vi i Vasastan ringer och vill boka en tid för intervju och fotografering med alla oss som jobbar i Blustret. Det Àr inte sÄ vanligt med bloggkontor. Det fÄr bli nÀr jag kommer frÄn USA. Vi bokar in första veckan i juni för det och jag ber de andra hÄlla datumet.

Köper in skrivare till kontoret. Äntligen! Bokhorejessica har valt ut en bra som ska rĂ€cka för vĂ„ra behov.

PÄ eftermiddagen blir det dags att jobba pÄ riktigt. Jag lÀgger ut TeaterTravers hemsida pÄ nÀtet sÄ att de ska kunna titta pÄ den och komma med feedback och sedan sÀtter jag igÄng med ett bloggprojekt som jag kör tillsammans med en PR-byrÄ. Kontaktar bloggare och gör avstÀmningar. Försöker ocksÄ komma pÄ nÄgra smÄ temperaturhöjare sÄ att bloggprojektet fÄr lite uppsving igen.

TvÄ stycken teknikprylar vare hÀr!

TvÄ stycken teknikprylar vare hÀr!

Minidatorn levereras ocksÄ, fint! DÄ har jag mina tvÄ prylar till veckans radioinspelningar. En minipc och en filmkamera.

Strax efter klockan sex blir jag upphÀmtad för att presentera TeaterTravers nya hemsida pÄ deras styrelsemöte ute i Sundbyberg. Det gÄr fint, de Àr jÀttenöjda och alla Àr sÄ trevliga. Vi bestÀmmer att lÀgga upp den skarpt sÄ snart som möjligt. Vad skönt! Jag tycker sjÀlv att den Àr bland det snyggaste jag har gjort, men det Àr ju alltid svÄrt att veta om kunden Àr lika nöjd.

De fortsÀtter mötet, men jag tar 515 in till Odenplan istÀllet. Hemma ljuva hemma. Jag och Daniel Àter middag tillsammans, stuvad spenat, gravad lax med massor av citron och en tomat- och mozzarellasallad. Eftersom mitt möte med teatern gick sÄ bra, tar vi ett glas vin för att fira. En lÄng arbetsdag Àr Àntligen till Ànda.

Äntligen middag

Äntligen middag

Leave a Reply