Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Stora bloggdagen

Stora bloggdagen

MÄndagar blir gÀrna stora bloggdagen för mig. Om man som jag Àr delaktig i flera stora sajter som skall skötas och uppdateras, Àr det mest effektivt att skriva en radda inlÀgg i början av veckan som jag sedan lÀgger ut för publicering pö om pö.

Dessutom Ă€r det min vecka pĂ„ TĂȘte, Telias mobilportal dĂ€r jag och Karin varje dag ger lĂ€sarna tekniktips. Vi turas om att sköta den sajten sĂ„ jag sĂ€tter igĂ„ng att skriva dagens första blogginlĂ€gg dĂ€r.

NÀr det Àr gjort - jag skriver om rosa laptops med krokodilprÀglade skal, snygga!  -  sÄ gÄr jag vidare till nÀsta blogg. Jag var ute i skÀrgÄrden i helgen och grillade och dÄ fick jag en del inspiration till inlÀgg pÄ Lillagumman. Hur sköter man en gasolgrill?

Hinner producera tre stycken blogginlĂ€gg innan det Ă€r dags för dagens första möte. OcksĂ„ det Ă€r bloggrelaterat, tjejerna frĂ„n Asus kommer och demonstrerar datorer. Massor med roliga nyheter. Blir intresserad av en ny netbook som Ă€r lite tunnare Ă€n sina föregĂ„ngare och dessutom har bra batterikapacitet. Skulle gĂ€rna prata om den i radio pĂ„ onsdag, sĂ„ jag bokar upp ett produktlĂ„n. Det hĂ€r med bloggar och produktplacering Ă€r ett gissel, Ă„tminstone om man fĂ„r tro blondinbella. Lillagumman har en strikt policy att lĂ€mna tillbaka det vi lĂ„nar i produktvĂ€g. Det blir enklast för alla inblandade. Även om det skĂ€r i hjĂ€rtat ibland! Minidatorn jag lĂ„nar nu, kommer jag bara att ha över dagen.

Idag fÄr vi ocksÄ nya hyresgÀster till Blustret, vÄrt frilanskontor pÄ Birkagatan. Fyra stycken skall flytta in, sÄ jag rensar snabbt upp skrivborden och försöker göra plats för dem i röran av böcker, teknikprylar och saker man samlar pÄ sig.

Sedan Àr det dags för dagens andra möte. Med min företagscoach. Det jag saknar mest i min roll som egenföretagare Àr feedback och utvecklingssamtal. Vem vet om man gör rÀtt? Ser ens styrkor och svagheter och pushar pÄ i den egna utvecklingen? Jag löste problemet genom att hitta Anita, som jobbar mycket med att coacha personer som sitter i företagsledningar, men ocksÄ gÀrna plockar in de personliga bitarna. Det hÀnger ihop hur man presterar pÄ jobbet och mÄr privat. SÄ vi blandar friskt, beroende pÄ vad som Àr fokus för stunden. Vi trÀffas ungefÀr en gÄng i mÄnaden. En timme att prata av sig pÄ och fÄ hjÀlp och stöd i yrkesrollen. OvÀrderligt! Jag har utvecklats massor sedan jag började gÄ hos Anita.

Kommer tillbaka till kontoret. Fullt av folk dĂ€r nu! Roligt. Jocke - som jag har suttit lĂ€nge med -  och jag fĂ„r flytta upp pĂ„ övervĂ„ningen. Men det saknas ett skrivbord. Är generös och ger skrivbordet till honom. SjĂ€lv parkerar jag mig i en av sofforna och jobbar dĂ€rifrĂ„n.

Jocke vid nya skrivbordet

Jocke vid nya skrivbordet

Eftermiddagen gÄr Ät till att bygga en hemsida Ät TeaterTravers. Jag Àr ingen hemsidesbyggare egentligen, men Ätar mig en del sÄdana uppdrag lite beroende pÄ. FrÀmst bygger jag och uppdaterar sajterna löpande efterÄt. MÄnga företag har problem med att deras sajter uppdateras sÄ sÀllan. Jag ser till sÄ att hemsidorna hÄlls levande. Det Àr roligt och man fÄr inblick i mÄnga olika branscher. Teater och IT-sÀkerhet Àr tvÄ sÄdana vitt skilda uppdrag som jag sysslar med.

Klockan sex Àr arbetsdagen slut. Jag misstÀnker dock att jag kommer fortsÀtta med hemsidan under kvÀllen, Àr inte riktigt nöjd och det skall presenteras pÄ tisdag. Men min kille har varit i Moskva i 9 dagar sÄ jag vill gÀrna hinna Àta middag med honom i kvÀll. Han möter upp mig pÄ kontoret för gemensam promenad hemÄt. Skönt med tidig kvÀll!

2 Responses to “Stora bloggdagen”

 1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Anton Says:

  NÀmen vad Àr det jag ser! Inget TwinglyklistermÀrke pÄ Jockes dator!

  Är ni i blustret pĂ„ fredag (dvs jobbar ni sĂ„ jag kan svĂ€nga förbi med lite klistermĂ€rken o se hur ni sitter) eller mĂ„ste jag skicka dem? =)

  /Anton

 2. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Johanna Ogren Says:

  Jag Àr inte i Blursan, utan i Sandviken. Bu! Jag ville ju hÀnga lite med dig!

  Ska frÄga Jocks om han Àr dÀr. Annars tar vi gÀrna emot klistisar per post :-)

Leave a Reply