Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » En vecka med Johanna Ögren

En vecka med Johanna Ögren

God morgon pÄ er!

Jag heter Johanna Ögren och det Ă€r min arbetsvecka ni ska fĂ„ följa med pĂ„ hĂ€rnĂ€st. Jag driver egna bolaget Wky Communication AB och har dessutom startat Sveriges största litteratursajt bokhora.se (som finns med pĂ„ Internetworlds lista över Sveriges 100 bĂ€sta sajter, roligt!) och lillagumman.se som Ă€r en tekniksajt för tjejer. Min vardag utgĂ„r i mĂ„ngt och mycket frĂ„n internet.

Jag jobbar med kommunikation pÄ nÀtet i olika former, men en hel del av min arbetsdag gÄr ocksÄ Ät till bokhora och lillagumman. Bokhora har jag tillsammans med Jessica BjörkÀng, Helena Dahlgren, Johanna Karlsson och Johanna LindbÀck och lillagumman driver jag tillsammans med Karin Adelsköld. Jag och Karin gör ocksÄ en hel del förelÀsningar och andra kommunikationsuppdrag tillsammans utöver vÄr blogg.

Nu tÀnkte jag dela med mig av min vardag som bloggare, kommunikationskonsult, skribent, radiopratare och allt det dÀr andra som jag lyckas klÀmma in under en vanlig arbetsdag. Det Àr spÀnnande och intressant att kunna utforma en helt ny yrkesroll i grÀnslandet mellan gamla och nya medier.

Johanna Ögren
Är:
Kommunikationskonsult
Gör: Driver egna företaget Wky, grundare av sajterna bokhora.se och lillagumman.se
Ålder: 33 Ă„r i juni
Familj: PojkvĂ€nnen Daniel Åberg
Bor: Vasastan, Stockholm

Leave a Reply