Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Veckan redan slut, hur gick det hĂ€r till?

Veckan redan slut, hur gick det hÀr till?

Har agerat inredare idag - började morgonen med att hÀnga upp nÄgra tavlor med svartvita fotografier pÄ en vÀgg som lÀnge gapat tom. SÄ nu har vi sÀllskap av Billie Holiday, Frida Kahlo, Angelica Houston och Ernest Hemingway pÄ kontoret. SÀmre sÀllskap kan man ha.

Vill passa pÄ att slÄ ett slag för telefonmötet. Snabbt, effektivt och miljövÀnligt! Inga restider, ingen kaffehÀmtning, inget kallpratande. SjÀlvklart Àr det personliga mötet oslagbart i mÄnga sammanhang och jag gillar bÄde kaffe och smÄprat, men jag tror mÄnga möten skulle vinna pÄ att man effektiviserade dem. 

Har haft kontakter med LÀkemedelsverket idag, det Àr mÄnga frÄgor som kommer upp hela tiden. LÀkemedelsverket kommer att ha informationsmöte för de nya aktörerna i början av juni, dÀr mycket fokus kommer att ligga pÄ ansökningar och tillstÄnd. Vi finns pÄ plats dÄ och laddade med frÄgor. Som e-handelsaktör Àr vi lite udda i sammanhanget, dÄ inriktningen ligger pÄ fysiska apotek. Men desto mer intressant att omvandla de förutsÀttningarna till verksamhet pÄ nÀtet.

Ja, dags att avsluta mitt bloggande hÀr. Som ni sÀkert förstÄr Àr vi inne i en spÀnnande tid just nu med Familjeapoteket. Nya utmaningar varje dag, nya samarbeten, nya lösningar, nya förutsÀttningar. Och en sak Àr sÀker, inget blir som det tidigare har varit. KÀnner ni förÀndringens vindar?

MÄ vÀl!
// Louise

Leave a Reply