Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Från BH-inlägg till blogginlägg

Från BH-inlägg till blogginlägg

Klockan är halv tio på kvällen och det är fortfarande ljust ute. Tänk att man blir lika fascinerad varje år av de ljusa försommarkvällarna. Kanske måste man ha vintermörkret för att kunna uppskatta det? Fast det är ju lite som att slå sig med en hammare bara för att det är så skönt när man slutar. Jag hade gärna tagit ljusa kvällar året om.

Idag har vi pratat amning på kontoret - vi har haft besök från en leverantör som visat och utbildat oss i deras produkter. Det är en heltäckande produktlinje med allt från BH-inlägg till nappflaskor speciellt utformade för barn med läpp och gomspalt. Vi har valt att ta in hela sortimentet, både storsäljarna och de mer nischade produkterna. Det är stor fördel med e-handel, vi har inte den fysiska butikens begränsade hyllmeter, utan vi kan även ta in smalare produkter i vårt sortiment. Visst kostar det att ha produkter i lager också men inte lika mycket som i butikshyllorna.

Delar av dagen har gått åt att testa nya funktioner i vår plattform. Grabbarna på Litium gör ett suveränt jobb, och vi ser fram emot den nya funktionaliteten i sajten som kommer framöver. 

Dagen avrundades med veckans höjdpunkt “Arlanda” på 3:an. Höjdpunkten är inte så mycket programmet i sig utan mest för att jag och Filip får en mysig stund tillsammans då vi kurar ihop oss i soffan. Men han älskar programmet och favoriten är “Abbe”, flygteknikern. Klart han är en hjälte för en 9-årig kille som gillar flygplan.

One Response to “Från BH-inlägg till blogginlägg”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Familjeapoteket bloggar « Solving’s blogg Says:
    Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 947 Deprecated: preg_replace(): The /e modifier is deprecated, use preg_replace_callback instead in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/kses.php on line 948

    [...] litium Litium E-handels första lanserade kund, http://www.familjeapoteket.se, har den gångna veckan bloggat på InternetWorld. Det skall blir otroligt spännande att följa deras resa efter avregleringen och [...]

Leave a Reply