Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Kundtjänst - hjärtat i verksamheten!

Kundtjänst - hjärtat i verksamheten!

En kopp the får avsluta dagen tillsammans med onsdagens blogginlägg:

Marina - tar hand om dig som kund!

Marina - tar hand om dig som kund!

Vill här presentera Marina Johansson som är kundtjänstansvarig här på Familjeapoteket.se. För oss som sysslar med e-handel är kundtjänst hjärtat i verksamheten. Till skillnad från en fysisk butik, där man möter kunden öga mot öga, har vi inte möjlighet till samma direktkontakt och dialog med kunden. Desto viktigare att när vi väl kommer i kontakt med våra kunder att vi ger dem god service och ett vänligt bemötande. Marina klarar den utmaningen med bravur och tar hand om våra kunder på bästa sätt!

Annars har det varit en hektisk dag (som vanligt), med möten där fokus har varit på expeditionsstödsystem.

Sätter punkt här för idag, klockan är mycket, jag behöver min skönhetssömn. Men innan det, senaste rapporteringen från omregleringsfronten. Läkemedelsverket bekräftar nu i en intervju på Läkemedelsvärldens hemsida att man inte kommer ha några tillstånd klara för nya apotek den 1 juli. Troligtvis först till hösten. Men det var ingen överraskning med tanke på den knappa tid som är kvar. Läkemedelsverket väntar i sin tur på klartecken från regeringskansliet och skall färdigställa ansökningsblanketterna som nu är ute på remiss.  

God natt på er!

Tags: ,

One Response to “Kundtjänst - hjärtat i verksamheten!”

  1. Deprecated: Function ereg() is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-content/plugins/google-analyticator/google-analyticator.php on line 445 Björn Lilja Says:

    Vill i detta sammanhang, apropå dialog, verkligen tipsa om kundo.se - En tjänst just för att skapa just dialog med kunder på ett enkelt och effektivt sätt. Sajten är relativt nystartad med inspiration från amerikanska förebilder som GetSatisfaction och UserVoice. Kika gärna in på lnu.se som använder kundo för dialog med sina användare direkt på sajten.

Leave a Reply