Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 472 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 487 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 494 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-settings.php on line 530 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_Page::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 594 Strict Standards: Declaration of Walker_PageDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 611 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_lvl() should be compatible with Walker::start_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_lvl() should be compatible with Walker::end_lvl(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_Category::end_el() should be compatible with Walker::end_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 705 Strict Standards: Declaration of Walker_CategoryDropdown::start_el() should be compatible with Walker::start_el(&$output) in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/classes.php on line 728 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class wpdb in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/wp-db.php on line 306 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 103 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Object_Cache in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/cache.php on line 425 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/query.php on line 21 Deprecated: Assigning the return value of new by reference is deprecated in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/theme.php on line 623 Strict Standards: Redefining already defined constructor for class WP_Dependencies in /storage/content/00/166900/loggenbloggen.se/public_html/wp-includes/class.wp-dependencies.php on line 15 Loggenbloggen » Blog Archive » Egenvård, läkemedel och e-handel

Egenvård, läkemedel och e-handel

Dags att summera dagen!
Vår IT-konsult Viktoria har varit hos oss idag för genomgång av nya applikationer och tester inför kommande releaser. Vår apotekare Martin jobbar fortsatt på med ansökan och vi har fått nya intressanta uppgifter angående ATS (Apotekens Terminal System), vilket är det expeditionstödssystemet som idag används på apoteken. Gustaf, vår webmaster har jobbat med flöden från vår samarbetspartner Netdoktor och var vi bäst placerar informationen på vår sajt. Marina, som är ansvarig för vår kundtjänst arbetar på, flitig som en myra i vanlig ordning, och tar hand om våra kunder på bästa sätt.    

Jag och Susanne har haft en telefonintervju med en journalist som skriver om de nya aktörerna på apoteksmarknaden. Bland annat fick vi frågan vad vi såg för fördelar med att sälja apoteksvaror på nätet. Svaret är; vi tycker det passar väldigt bra med e-handel för egenvård och läkemedel. Du behöver oftast inte prova, känna och klämma på varan. Många produkter är till storleken små och går ner i brevlådan. Men ett ännu starkare argument är att det är bekvämt och skönt att handla hemifrån, utan att du behöver “skylta” med dina besvär i kassakön. Information och rådgivning ser vi som ytterligare en fördel med att vara on-line. Rådgivning kan vara tillgängligt via chatt, telefon och mail med flexibla och utökade öppettider.

Tittar ut i min trädgård där häggen blommar för fullt, nu är det den underbara tiden mellan hägg och syren. Vem var det som hade stängt mellan hägg och syren? Skomakaren? Inte nya aktörer på den svenska apoteksmarknaden ialla fall!

Tags: , ,

Leave a Reply